Tuesday, August 2, 2011

~GC SDN BHD~


hellloppp....!!salam ramadhan utk sume....

xthu nk mule entry nie mcm mane..tp ape2 pon..ALHAMDULILAH sbb tergerak hati nie akan segale keraguan..
ok!bile andA2 sume sedang ghairah yg amat nk cari duet nk cari keje..especially bile korg search kt newspaper,be careful dear,JGN CONTACT,sng cite,JGN PANDANG KOT iklan2 kt newpaper yg xde name company,klo instinct anda ase ragu2..ikot instinct tu...

cerita bermula bile aku contact company nie(tp xde pon nme company lam ikaln tu!cis!)..tp mmg menimbulkan kemusykilan yg amat apabila name company x diletakakn dlm iklan tu,aku pon tye la ape nme company,then miss ni ckp GC SDN BHD (GORGEOUS CHAIN),ambik kau..name xnk gah jew! die ckp dgn nada yg seperti gelabah n sprti n akhir perbualan dgn cpt,KALUT!
lps da contact,da wat appoinment..WAJIB anda SEARCH details company tu..google ape yg patut..JGN MLS! ade kebaikan yg mugkin anda xsedar..

google punye google..terbongkar la segale rahsia...rupenye company tu mmg xde website..gile!yg keluar hanye cerita dari blog yg menceritakan kejahatan GC SDN BHD
dari cerita2 para mangsa yg tertipu..company nie menjalankan bisness FOREX TRADING..aku pon kurang mahir bab2 nie,,lebih kuran mcm nie..kau kne cari org yg nk melaburkan duet dlm pelaburan luar negara sedang kan asal usul company tu sungguh mendtgkan syak wasangka,,mereka2 sgt xbertamadun,xprofesional..cis! menipu utk kepentingan sendiri!

untuk mendptkan cerita lebih pns dri pengalamn mereke sendiri just klik link nie

JGN SESEKALI GI COMPANY YE..
BLOCK 2A TGKT 18,PLAZA SENTRAL,
KL SENTRAL,

ingt ye...bukan sume iklan kt job the star tu bole pakai..pilih yg mane btol2 menyakinkan




p/s:to miss eliza(person yg in charge interview i)mmg i xdtg la der esok pagi..kau tggu smpi lebam..

2 comments:

nadiyah said...

rajinnya cik ika cari keje..

tp hati2..malang xberbau!

mr_right said...

nice sharing. betol ! kadang-kadang kite janagn percaya sangat dengan mende yang kite nampak, baca tanpa usul periksa kann..

KENAPA MR RIGHT?